U wilt zaken doen in Duitsland via een Duitse BV, en verkopen in Duitsland via een webwinkel of uw bestaande onderneming?

 Duitse klanten kopen graag vertrouwd bij een Duitse onderneming met een Duitse bankrekening en Duits BTW nummer.

 In Duitsland is de GmbH de meeste bekende rechtsvorm. Wij verzorgen de complete oprichting van een Duitse GmbH inclusief:

    • Fiscale begeleiding bij de oprichting
    • Notariskosten in Duitsland
    • Inschrijving in Handelsregister in Duitsland
    • Aanvraag BTW nummer Duitsland
    • Ondersteuning bij de opening van een lokale bankrekening bij een grote Duitse bank;

 De oprichting is in 1 dag afgewikkeld, waarbij de notaris en de bank bezocht worden. Voor begeleiding en vertaling wordt ter plekke     gezorgd.

Bankrekening Duitsland

Het bankrekeningnummer en overige gegevens ontvangt u direct bij de bank. De passen en codes ontvangt u normaliter binnen 1 week.
Over het algemeen kan gesteld worden dat ondernemen in Duitsland zonder vergunning mogelijk is, met uitzondering van ambachtelijke beroepen waarvoor een “Meisterbrief” noodzakelijk is.

De onderneming dient dan bij een Handwerkskammer ingeschreven te zijn. Vrije beroepen  kunnen zonder vergunning uitgevoerd worden.

De kosten voor het gehele traject van oprichting van de Duitse GmbH inclusief notariskosten bedraagt 1.450,- euro excl. BTW. U dient rekening te houden met een factuur van het Duitse Amtsgericht van 160,- euro, welke u binnen 1 maand na oprichting op uw Duitse bedrijfsadres ontvangt.

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met ons op.